Er du ved at undersøge markedet for ladestandere?

Vi tilbyder en ny prisvenlig ladeløsning fra Looad

☘️🚗 Lindved El er forhandler af Looad Zaptec Go ladestandere til el- og hybridbiler 🚗☘️

Looad ladestander_Lindved El

Looad ladeløsning

Oplev friheden ved at oplade din el- eller hybridbil hjemme. Med en ladeløsning fra Looad har du adgang til nem opladning hjemme og på farten.

Med en ladeløsning fra Looad, får du den prisvindende ladeboks Zaptec Go. Vi står for installationen og lader, Looad leverer kundeservice, App og lige præcis den betalingsløsning som er rigtig til dig.

Helt enkelt – livet med en ladestander hjemme mere er komfortabelt og vil gøre din hverdag lettere. Er du interesseret i at høre mere om lade standere, så kontakt Ole og Bjarne i dag på 75 85 15 11 eller på mail@lindved-el.dk og du hører snarest fra os.

Zaptec Go ladeboks_Lindved El
Zaptec Go Ladeboks

Asphalt Black

Zaptec Go ladeboks_Wood Brown

Wood Brown

Zaptec Go ladeboks_Midlight Blue

Midnight Blue

Zaptec Go ladeboks_Cloud White

Cloud White

Zaptec Go ladestander_Rock Grey

Rock Grey

Zaptec Go Ladeboks_Moss Green

Moss Green

☘️Zaptec Go ladeboks☘️

Zaptec Go er en af markedets mindste ladebokse. Den er udført i høj kvalitet og fås i 6 flotte farver. Find din favorit ladestander og lad os installerer den for dig – sammen med Looad, gør vi det nemt for dig!

Uanset, hvad du kører i, eller hvor du skal hen, er Zaptec Go en nem måde at lade op til turen. Du får en kompakt 22 kW-lader med førende norsk, grøn teknologi. Zaptec Go – avanceret og smart indeni, enkel og intuitiv i sit ydre. Vælg farve på ladeboksen og lad os stå for resten.

Laderen kan også købes uden abonnement. Priser fra 5.500 kr. uden installation.

Zaptec Go ladestander Lindved El

☘️Kom godt fra start☘️

Når din ladeboks er installeret, er du klar til den første opladning. For at gøre det enkelt og nemt for dig, har vi lavet 6 simple trin til at komme godt fra start. Men først vil vi ønske dig tillykke med din nye ladeboks. Du er med på den grønne bølge og sammen kan vi gøre en forskel.

6 simple trin

✅ Indsæt ladekabel i din ladeboks
✅ Indsæt ladekabel i bil
✅ Åben app´en Looad Go på din mobil
✅ Tryk på huset (din adresse) på kortet
✅ Tryk på “din lader”
✅ Tryk på “start opladning”

Køb Zaptec Go ladeløsning gennem os – sammen med Looad, sørger vi for det hele – det skal være nemt for dig!🙂

Autoriseret installation🔌💡

Lindved El A/S er din lokale og autoriseret el-installatør i Lindved ved Vejle. Vi tilbyder altid rådgivning, installation og service af ladestandere , både til privat og erhverv. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne. Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, om det er til dit hjem eller sommerhus.

Du kan læse mere om ladestandere her Ladestander til din el-bil

Vores sortiment er stort, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere. Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af den seneste viden indenfor ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Kontakt os på 75 85 15 11 eller på mail@lindved-el.dk og du hører snarest fra os.

Lindved El_din elektriker i Vejle
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11