Smart og nem opladning af elbilen med en ladestation

Når du først har udskiftet sin benzin- eller dieselbil til en elbil, så skal det være nemt at få installeret en ladestander i hjemmet, sommerhuset eller i virksomheden.

Hos Lindved El A/S har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til elbiler både i hjemmet og sommerhuset, men også til mindre firmaer og boligselskaber, som med en ladestander kan yde en ekstra service.

Fordelen ved at få Lindved El A/S til at montere ladestanderen til din elbil er, at vi trækker den korrekte strøm, der er behov for direkte fra din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

Vi samarbejder med firmaet Charge Amps, der har udviklet 2 innovative ladestandere med et strømlinet og moderne design – og brugervenlige i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe produkter og løsninger, som gør skiftet fra benzin- og dieselbiler til elbiler nemt og ligetil.

Opladning af elbil Vejle

Generelt er elbiler bygget med et batteri af en vis størrelse. Dette betyder at en opladning tit kan tage flere timer før fuld opladning. Som udgangspunkt kan de almindelige indendørs eller udendørs stikkontakter ikke anvendes, da de ikke er bygget til en så stor belastning over længere tid.

Lindved Els el-installatører er uddannet i rådgivning, levering og opsætning af ladestandere og du er velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud. Vi servicerer kunder i bl.a. Vejle, Hedensted, Tørring, Løsning og omegn.

Kontakt os på 75 85 15 11 eller på mail@lindved-el.dk – vi ser frem til at hjælpe dig!

 

Oplad elbilen miljøvenligt

Med Charge Amps HALO og Charge Amps AURAs smarte og innovative software kan din elbil oplade til billigste og mest miljøvenlige elpris. Med den tilhørende Cloud-løsning kan du hele tiden holde øje med dit forbrug.

Er du sommerhus-udlejer, kan du give dine lejere en ekstra service ved at tilbyde, at de kan oplade el-bilen, mens de er på ferie.

Skift til elbil og giv miljøet en hånd

Elbiler og hybridbiler er i stigende grad vigtige for miljøet og vores samfund. Økonomisk kan du spare meget ved at køre på el fremfor benzin eller diesel. Det kan stadig være svært at overskue overgangen fra benzin/diesel-bil til elbil og nogle af de bekymringer, vi oplever, er hvor man kan oplade sin elbil og hvor meget det koster.

Vore el-installatører hjælper dig gerne med at få svar på dine spørgsmål og overvejelser – for vi står for rådgivning, levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – er der én, to eller måske flere elbiler, der skal kunne oplade samtidigt?

Kontakt os på 75 85 15 11 eller på mail@lindved-el.dk – vi besvarer gerne dine spørgsmål.

Halo wallbox

Charge Amps HALO Wallbox – til hjemmet og sommerhuset

Charge Amps HALO er den mindste ladestation vi tilbyder og den er optimal til hjemmet og sommerhuset. Med et fastmonteret kabel til nem opladning og en softwareplatform der perfekt komplementerer opladningsboksen sikres effektiv og let opladning.

Charge Amps HALO Wallbox er en elegant, intelligent og holdbar ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Den har en indbygget timerfunktion, så du oplader når el-prisen er billigst eller når strømmen  er den mest miljøvenlig.

 

  • Pålidelig EV-opladning med smart software
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Låsefunktion
  • Fremstillet i genanvendt aluminium

Aura ladestander

Charge Amps AURA – ladestander til virksomheden og boligforeningen

Charge Amps AURA er ladestanderen som er god til offentlig brug med mange brugere fx virksomheder, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger. Den er også velegnet til et hjem med to elbiler, så kan du dele den med din nabo enten i sommerhuset eller på villavejen.

Charge Amps AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

 

  • Høj klassificering (IK 10).
  • Vehicle-2-Grid teknologi
  • 2 x type 2-stik
  • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse

Ladestandere monteret i boligselskaber og på mindre virksomheder

Hos Lindved El A/S i Vejle er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere til elbiler i boligforeninger og på mindre virksomheder.

Problematikken i boligforeninger kan det være, at det er en udfordring at finde et passende sted at sætte ladestanderne op og hvordan afregning af strøm skal foregå. Lindved El A/S hjælper jer med at finde den mest optimale løsning til netop din boligforening.

Med Charge Amps HALO og Charge Amps AURA ladestander kan man låse ladestanderen til brugerne, så I kan holde øje med strømforbruget. Modellen Charge Amps AURA har to stik, så man kan oplade to biler på en gang og det er muligt at kombinere flere ladestandere.

På arbejdspladsen er det er en god service at kunne tilbyde medarbejderne opladning af elbil på arbejdspladsen.

Uanset hvad behovet er – så kontakt Lindved El til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️ 75 85 15 11.

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11