Varmepumper

Varmepumper med installation | Vejle, Løsning, Tørring og Hedensted

Hos Lindved EL A/S i Vejle får du altid et godt tilbud på de bedste varmepumper. Vi tilbyder professionel rådgivning og autoriseret montage af Panasonic og Mitsubishi luft til luft varmepumper i Vejle, Løsning, Tørring, Hedensted.

Ud fra vores base i Lindved, forsyner vi Vejle, Løsning, Tørring, Hedensted og omegn med varmepumper. Vores uddannede KMO montører har stor erfaring med montage af varmepumper. Er du i tvivl om, hvilken varmepumpe der egner sig bedst, så kan vores energikonsulenter og rådgivere vejlede dig, så du får den mest optimale løsning, der både dækker dine behov og ønsker til funktionalitet.

Vi udfører montage, service og reparation af varmepumper for både private kunder, erhverv og industri i Vejle, Løsning, Tørring, Hedensted. Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@lindved-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

 

Varmepumper med montage i Vejle, Løsning, Tørring, Hedensted

Installation af varmepumper skal udføres af en autoriseret KMO kølemontør. Hos Lindved El A/S i Vejle udføres alle installationer af en autoriseret KMO kølemontør. Vi er klar til at montere og tilslutte alle godkendte luft luft varmepumpe-modeller for dig. Vi leverer og monterer varmepumper i Vejle, Løsning, Tørring og Hedensted. Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@lindved-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Varmepumper Vejle, Hedensted, Tørring og Løsning

Professionel vejledning af varmepumper

Vores uddannede rådgivere og energikonsulenter kan hurtigt udarbejde et tilbud på den helt rigtige varmepumpe. Vi skal bare bruge lidt informationer fra dig, før vi kan vurdere, hvilken model og type der bedst passer til dine forbrugsbehov og til installationsmulighederne i den pågældende bolig, sommerhus eller virksomhed. Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@lindved-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Vi leverer og monterer varmepumper i Vejle, Løsning, Tørring, Hedensted.

Varmepumper Vejle, Løsning, Tørring, Hedensted

Hos Interiør A/S i Kragelund, har vi monteret 6 luft luft varmepumper. Læs mere om projektet her

Send en mail til os med følgende informationer og vi udarbejder et godt varmepumpetilbud til dig :

 • din nuværende varmekilde?
 • dit årlige varmeforbrug?
 • boligens/bygnings størrelse i m3 og m2 og antal plan?
 • ruminddelingen?

Med disse informationer kan du få et tilbud og en nøjagtig oversigt over alle omkostninger og efterfølgende besparelser og tilbagebetalingstid. Vi vurderer:

 • Hvilken type varmepumpe der er bedst egnet til dig
 • Prisen inkl. montage og tilslutning
 • Dit årlige el-/varmeforbrug
 • Hvor stort et håndværkerfradrag du kan trække fra i SKAT
 • Hvorvidt du kan få energitilskud – og hvor meget (vi kan ansøge for vores kunder)
 • Estimeret tilbagebetalingstid
 • Finansiering

Du får altså et komplet overblik over, hvor meget du skal investere her og nu, dine årlige varmeudgifter, besparelser, fradragsmuligheder og tilbagebetalingstiden.

Forskellige løsninger til varmepumper

Hvad enten varmepumpen skal opvarme et parcelhus, et sommerhus eller erhvervslokaler, så findes der forskellige muligheder. Her har vi valgt at fokusere på de mest udbredte varmepumpeløsninger, når de anvendes som opvarmningskilder.

Den bedste varmepumpe vil afhænge af størrelsen på den pågældende bolig/bygning, ruminddelingen og mulige monteringsløsninger. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt, at du bibeholder den eksisterende varmekilde som supplement, men det vil også være afhængigt af dit budget, varmepumpens størrelse og kapacitet for opvarmning.

Uanset hvilken varmepumpe du får, vil der altid være penge at spare på varmeregningen, da pumperne er meget billige i drift sammenlignet med andre kilder til opvarmning.

Skal du have en varmepumpe i Vejle, Løsning, Tørring eller Hedensted, så kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@lindved-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

 

Luft luft varmepumpen

Luft luft varmepumpen er den mest populære til både helårsboligen, fritidshuset og virksomheden. Vores montører bruger ofte få timer på installationen, da den ikke skal sluttes til vandforsyningen. Langt de fleste vil have investeringen tjent hjem igen på 2-3 år.

Særligt kan boligarealer på mellem 50-150 m2, hvor der ikke er installeret centralvarme opnå flere fordele ved at installere en varmepumpe. Blandt andet kan en varmepumpe holde sommerhuset frostfrit i vinterperioder og køle med aircondition på de varme sommerdage.

Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@lindved-el.dk og vi kontakter dig snarest muligt.

Hvor kan man montere luft luft varmepumpen?

Udedelen monteres mindst 15 cm fra jordniveau, og ca. 10 cm fra den yderste mur. Indedelen monterer vi oftest i det største rum i huset, da det giver den bedste varmefordeling til de tilstødende rum og værelser. I private boliger er det selvfølgelig gerne i stuen. Indedelen skal monteres over niveauet for udedelen, men om det er 20 cm eller 2 meter over, er helt op til dig.

Der findes både varmepumpemodeller designet til vægmontage og andre, der ligner helt almindelige radiatorer – vi kan give dig et overblik over de forskellige designmuligheder og modeller.

Dit indeklima forbedres

Størstedelen af de moderne varmepumper har integrerede partikelfiltre, luftrensere og/eller lugtfjernere. Den luft der trækkes ind udefra, bliver renset, så du får en frisk og behagelig luft inde. Man kan også få indbyggede filtre, der fjerner luftbårne vira og bakterier, så de kan også hjælpe med at holde sygdomme væk. Generelt er luft til luft varmepumper exceptionelt gode til allergikere.

Besparelser og årligt varmeforbrug

Når vi monterer en standard luft luft pumpe i en gennemsnitsbolig, har vi erfaret at nogle sparer helt op til 75 % på varmeregningen. Beregningen er naturligvis afhængig af din eksisterende opvarmningskilde, boligens størrelse, fordelingen af værelser/rum og installationsmulighederne.

Kun det bedste er godt nok
Vi har indgået leverandøraftaler med de bedste i branchen, så vores kunder altid er sikret kvalitet og energieffektivitet, når vi leverer og installerer en varmepumpe. Derfor kan du også trygt stole på, at vi altid har konkurrencedygtige priser.

Montering varmepumper Vejle, Hedensted, Tørring, Løsning

Vi fører eksempelvis varmepumper fra:

 • Panasonic
 • Mitsubishi

Varmepumper og støjgener?

Det spørgsmål bliver vi næsten altid stillet, for ingen ønsker et spektakel i sin bolig. Men bare rolig, for i dag er varmepumper ekstremt lydsvage – faktisk helt ned til 19dB. Så de ‘larmer’ ikke mere end en lydsvag opvaskemaskine.

Få et uforpligtende tilbud

Vores autoriserede energikonsulenter og montører står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, og vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud på montage af en varmepumpe. Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@lindved-el.dk  og vi kontakter dig snarest muligt.

Ud fra de oplysninger vi får om din nuværende varmekilde, dit årlige varmeforbrug og bygningens størrelse og inddeling, kan vi udarbejde et helt perfekt tilbud.

Lindved EL servicerer bl.a. kunder i Vejle, Hedensted, Løsning, Tørring og omegn, og vi kan også bestilles til service og reparation af stort set alle pumpetyper.

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11