Hvidevareservice Vejle
Reparation og installation

Her hos Lindved El ved Vejle står vores veluddannede el-installatører og montører på spring for at hjælpe dig med service, reparation og installation af dine hvidevarer. Når det kommer til hvidevareservice har vi en bred kundekreds i Lindved, Vejle, Hedensted, Løsning, Tørring og omegn.

Ring i dag på 75 85 15 11 hvis maskinen er i udu!

Vi har stor erfaring med reparation og tilslutning af alle hårde hvidevarer;

  • Køleskabe
  • Køle-fryseskabe
  • Opvaskemaskiner
  • Komfurer (kogeøer mv.)
  • Ovne (også indbygningsovne)
  • Emhætter
  • Vaskemaskiner
  • Tørretumblere

Vi hjælper dig selvfølgelig også, selvom du ikke har købt hvidevarerne hos os.

Skulle du have lyst til (eller brug for) at købe nye hvidevarer, så har vi altid gode tilbud og konkurrencedygtige priser i vores butik. Du kan også se et stort udvalg på vores webshop.

Hvidevareservice Vejle

Hvidevareservice og -reparation af hvidevarer i Vejle, Løsning, Hedensted og Tørring.

Lindved El i Vejle hjælper både private og erhvervskunder med enhver form for hvidevareservice. Vores montører kan hjælpe dig med alt fra tilslutning til reparation og løbende service og vedligeholdelse i Vejle, Løsning, Hedensted og Tørring.

Har du har akutte problemer med dine hvidevarer, så kører vi ud til dig, så snart du ringer til Vejle, Løsning, Hedensted og Tørring. Vores servicevogne er godt udstyret, så vi kan afhjælpe stort set alle fejl og problemer med det samme.

Pris på reparation af hvidevarer

Vi kan ikke fastsætte en pris på reparation af dine hvidevarer på forhånd. Det problem du står med, kan både være let og hurtigt at løse, eller det kan kræve en ny reservedel og længerevarende reparation. Vi kan give et prisestimat, når du har fortalt os om det konkrete problem, men vi kan først fortælle dig den nøjagtige pris, når opgaven er udført.

Prisen vil være afhængig af; hvorvidt der skal bruges reservedele og nye materialer, hvor langt vi skal køre og selvfølgelig; den tid som opgaven konkret tager. Du skal dog ikke frygte regningen, for vi har altid konkurrencedygtige og fair priser på hvidevare-reparation og service.

Hjælp til hvidevarer – kontakt os

Hvad enten du har brug for reparation, service eller tilslutning og montage af hvidevarer, eller du har brug for vejledning i at vælge de rigtige hvidevarer, så er vi de rette at kontakte. Vores veluddannede montører, reparatører og hvidevareeksperter i vores EL SALG butik, vil alle gøre deres, for at dine problemer bliver afhjulpet hurtigt og professionelt. Vi kører fra Lindved til Vejle, Løsning, Hedensted og Tørring.

Ring på 75 85 15 11, send os en mail – eller besøg os i EL SALG butikken i Lindved.

Hvidevareservice Vejle, Løsning, Hedensted og Tørring

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11