Lindved EL A/S – din elektriker i Vejle

Hos Lindved EL i Vejle laver vi el-installationer for industrien som f.eks. maskinfabrikker, landbrug og foderstoffer samt for private og offentlige kunder. Vi beskæftiger os med almindelige el-installationer ved f.eks. ombygning, nybygning og renovering, belysningsanlæg, varmepumper, hvidevareservice samt regulering og styring. Vores dygtige el-installatører kører ud i hele Trekantsområdet, hvor vi udfører opgaver i både Vejle, Hedensted, Horsens, Tørring, Lindved og Jelling.

I vores fysiske butik på Lindevej 4, finder du et stort udvalg af hårde hvidevarer til gode priser – tjek webshoppen www.lindvedel.dk/

Åbningstider i el-afdelingen:
Mandag til torsdag 7.15 til 15.30
Fredag 7.15 til 15.00

Åbningstider i butikken:
Mandag til fredag 9.00 til 17.00
Lørdag 9.00 til 12.00

Mere end 100 år i el-branchen / El-installatør i Vejle

El-virksomheden Lindved EL i Vejle har mere end 100 års erfaring inden for elektriker-faget.
Virksomheden har været inde i en god stime af spændende og krævende el-opgaver, som en moderne el-installationsvirksomhed skal kunne løse.

Det er i dag Per Littau Timmermann og Ole Thomsen, der står i spidsen for Lindved EL i Vejle.

Trofaste el-installatører med specifikke kompetencer

Vores specialuddannede medarbejdere er trofaste og har været hos os i mange år. Vores el-installatører har hver deres specifikke fagområder, de er særligt gode til, og vi sætter alle en ære i at have gode relationer til vores kunder.

 

Vores kompetencer

Vi har en trofast kundekreds i Vejle, Hedensted, Løsning og Tørring, der går mange år tilbage i tiden, hvilket afspejler vores måde at udføre håndværket på. Vi er og vil være kendte for et godt og solidt håndværk. Vi tager alle el-opgaver seriøst og løser dem i fællesskab med vores kunder. Vi tilbyder vores kunder løsninger inden for:

  • El-installationer
  • Belysningsanlæg
  • Styring og regulering
  • Datainstallationer
  • Energioptimering
  • Ladestander til el-bil
  • Transientbeskyttelse
  • Reparation af lamper og hvidevarer
  • Salg af hvidevarer, el-apparater og belysning i egen butik
  • Salg, installation og reparation af varmepumper

Egen butik med salg af lamper og hvidevarer i Lindved – Vejle

hos Lindved EL i Vejle har vi en stor fysisk butik, hvor vi bl.a. sælger hvidevarer og belysning. Vi er kendte for at have gode priser og den rigtige service til vores butikskunder. Butikken er medlem af indkøbsforeningen EL-Salg, og dermed er du sikret på prisen plus et stort og ajourført sortiment.

Du kan se udvalget i vores Webshop her.

Reparation af lamper og hvidevarer i Vejle, Hedensted, Løsning og Tørring

Hos Lindved EL laver vi også mange reparationer af lamper, hvidevarer og andre mindre apparater. Vi har et værksted tilknyttet vores fysiske butik i Vejle, hvor vi udfører reparationer, men vi har også medarbejdere, der kører ud. Det betyder, at du også kan få lavet reparationerne hjemme hos dig eller i din virksomhed.

Lindved EL støtter lokale foreninger

Vi har gode relationer til lokalområdet og vil gerne hjælpe til, hvor vi kan. Derfor støtter vi de lokale idrætsforeninger og andre lokale foreninger i området som f.eks. spejderne i Grejs/Lindved samt regionens fodboldklub, Vejle Boldklub.

Vi laver el-arbejde i Vejle og Trekantsområdet

Vi har base i Lindved ved Vejle, hvor vores fysiske butik også ligger, men vi kører ud i hele Trekantsområdet og har også mange el-opgaver i Hedensted, Horsens, Tørring og Jelling.

Kontakt Lindved El i Vejle

Har du har en installationsopgave, vi skal løse for dig, eller har du brug for rådgivning og vejledning, så ring endelig til os eller send en e-mail. Du kan også besøge os i vores butik på Lindevej 4 i Vejle.

Tlf.:                75 85 15 11
Mail:              mail@lindved-el.dk

 

Lindved El i Vejle
Lindved El i Vejle
Hjertestarter Lindved El
Elektriker hos Lindved El

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11