El-installationer med autoriseret stempel i Lindved, Vejle

Lindved El A/S er din autoriserede el-installatør i Vejle og omegn. Hos os får du konkurrencedygtige priser, kvalitetsmaterialer og el-installationer med autoriseret stempel. Har du behov for en el-installatør til totalinstallation, udskiftning af en stikkontakt eller noget helt andet inden for elinstallation, så står vi klar til at hjælpe. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi servicerer kunder i bl.a. Vejle, Hedensted, Tørring, Løsning og omegn. Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller på mail@lindved-el.dk og vi kontakter dig snarest!

 

Autoriseret el-installatør – vi laver alt fra stikkontakter til energioptimering

Vores autoriserede elektrikere, el-installatører og montører laver el-opgaver for både private kunder, erhverv, industri og landbrugskunder.

  • Standard el-installation
  • Renoveringsprojekter og total-installation i nybyggeri
  • Installation af belysning – vi rådgiver gerne om muligheder med LED
  • Service og reparation af hvidevarer, maskiner og anlæg
  • Montage af varmepumper og ventilation
  • Montage og tilslutning af hårde hvidevarer (vi har desuden egen hvidevarebutik i Lindved)
  • Installation af tyverialarmer og brandalarmer
  • Energioptimering og rådgivning
elinstallatør Vejle

Konkurrencedygtige priser og topkvalitet

Hos Lindved EL anvender vi de bedste materialer og erfarne og uddannede el-installatører, så du bliver 100% tilfreds med det arbejde vi udfører. Vi har altid fair og konkurrencedygtige priser – uanset opgave.

Det sker desværre oftere og oftere, at vi kommer ud til defekte og fejlbehæftede installationer, der skyldes ulovlige elinstallationer og dårligt materiale. Den slags skal ingen stille sig tilfreds med. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet, og vi har samarbejdsaftaler med de førende leverandører og producenter i el- og energibranchen.

Når du booker en elektriker eller el-installatør hos os, garanterer vi, at alle installationer eller reparationer udføres af kvalificerede medarbejdere, der altid overholder de gældende lovkrav.


Webshop og butik i Lindved

Fra vores butik i Lindved og fra Webshoppen sælger og installerer vi hvidevarer i Vejle, Hedensted, Løsning, Tørring og omegn. Vi sælger både til private og erhverv og har aftaler med mange boligforeninger i Vejle.

Vi hjælper både private og erhvervskunder med enhver form for hvidevareservice. Vores montører kan hjælpe dig med alt fra tilslutning til reparation og løbende service og vedligeholdelse.

Besøg vores Webshop eller kig ind i butikken på Lindevej 4, 7100 Vejle.


Kontakt os uforpligtende på 75 85 15 11 – husk vi har døgnvagt 24/7 hvis uheldet er ude

Vi har en bred kundekreds, og byder nye kunder velkommen. Vi kører bl.a. til Vejle, Hedensted, Løsning, og Tørring, og vi kan hjælpe alle – både private kunder og erhvervslivet.

Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller på mail@lindved-el.dk og du hører snarest fra os.

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11