Ladestander Vejle

Hos Lindved El A/S får du den bedste rådgivning og service omkring ladestandere. Vi både rådgiver, monterer og installerer din ladestander, så du ikke behøver at gøre noget. På denne side kan du se nogle af fordelene ved at anskaffe dig en ny ladestander til din elbil, samt hvilke mærker vi handler med.

Oplad elbilen hjemme

Slip for kø

Med din egen private ladestander i hjemmet/virksomheden er det slut med ventetid og kø. Alle elbil-ejere kender nok besværet, der er forbundet med at oplade via en offentligt tilgængelig ladestander. De kan være svære at finde, der kan være kø, og du skal vente ved din bil, indtil opladningen er færdig. Med din egen ladestander opnår du en større følelse af frihed i din hverdag, da du kan oplade, når det passer dig – også når du sover.

Så kan du blot koncentrere dig om, hvad du skal bruge alt den ekstra tid på i din hverdag!

Hos Lindved El A/S i Vejle får du den komplette ladestander-løsning – vi hjælper med rådgivningen, installation, service og montering af ladestanderen hos hjemmet eller virksomheden. Vi installerer og monterer din ladestander i Vejle og Trekantsområdet, og har bl.a. kunder i Hedensted, Horsens, Tørring og Jelling.

Ring til os på 📞 75 85 15 11, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig. Vi installerer og monterer din ladestander i Vejle og Trekantsområdet  – både for private og erhverv. 

 

 

Halo ladestander Vejle
Oplad når det er billigst
Spar penge på ladestander

Oplad når det er billigst

Der kan spares mange penge ved at anskaffe sig egen ladestander. Først og fremmest styrer du 100% selv, hvornår du lader bilen, så du kan vælge at oplade el-bilen, når elprisen er allerlavest i løbet af et døgn. Du kan eksempelvis vælge, at opladningen først går i gang om natten, da det typisk er der, at elprisen er på sit laveste.

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el, som du faktisk bruger til opladning. Derfor er det ofte en billigere løsning at eje sin egen ladestander frem for at leje en ladestander til opladning gennem en abonnementsløsning. Lindved El A/S er din lokale ladestander-ekspert, og vi monterer og installerer din ladestander i Vejle, Hedensted, Løsning og Tørring.

Oplad når det er billigst
Ladestander app

Tilslut med app

Med en ladestander monteret og installeret af os, får du mulighed for at integrere flere af ladestanderens funktioner med en app på din mobiltelefon. Her kan du få overblik og kontrol over elementer som “Planlagt opladning”, “Opladningsstatus”, “Regulering af LED-lysstyrke” og meget andet.

Alle vores ladestandere har desuden mulighed for at blive tilkoblet mobilapp’en Monta. Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander, uden det koster dig en krone. Du kan altså låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan således betale for deres opladning gennem Monta.

Så snart at Monta er koblet til din ladestander, kan du lade andre elbilister lade ved din ladestander til en pris, som du har fastsat. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander. Du har altså mulighed for at leje din ladestander ud til bekendte eller andre på de tidspunkter, hvor du ikke selv bruger den til opladning. Dermed kan investeringen i at få din egen ladestander hurtigt tjene sig selv hjem.

Lindved El A/S tilbyder ladestandere til både private og erhverv. Mangler du en ladestander til boligforeningen, andelsboligen, nybyggeri eller din virksomhed? Hos Lindved El A/S står vi for rådgivning og montering af ladestander til erhverv – kontakt os i dag!

App til ladestander Vejle
Zaptec logo
Vi tilbyder ladestandere fra Zaptec, der er et af verdens førende brands på markedet!

Zaptec er verdens mindste ladestander til din elbil. Og så har den en effekt på hele 22 kW! Den er 80% lettere end lignende ladestandere på markedet, og har en vægt på kun 1,3 kg. Zaptec fås i 6 attraktive farver, så der findes en lader til enhver smag.

Zaptec ladestander

FAQ

Hvad skal du være opmærksom på, når du anskaffer dig din egen ladestander?

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar her!

 

Kan man oplade elbilen med almindelig stikkontakt?

Ja, det kan du i princippet godt – men det er en meget dårlig idé! Din boligs elnet er nemlig ikke designet til at håndtere den store belastning. Få i stedet en af vores el-installatører til at trække strømmen. 

Hvor lang tid skal en elbil lade?

Ladetiden for en elbil afhænger af en række faktorer – herunder hvilken installation der er tale om, typen af elbil samt batteriets temperatur. Som tommelfingerregel kan du normalt lade til 55 km kørsel på 1 time.

Er det farligt at oplade elbil?

Nej – så længe at du ikke har trukket strømmen til din ladestander selv, men arbejdet er udført af en autoriseret el-installatør. Alle højvoltskomponenter er særskilt isoleret fra ledningsnettet.

Må du lade elbilen op til 100%, eller skader det batteriet?

Du kan sagtens lade din elbil op til 100%, men batteriet kan slides en lille smule, hvis bilen står opladet på 100% gennem længere tid. Overvej i stedet at lade din elbil op til 80%.

Kan jeg oplade elbilen forkert?

Nej – ladestanderen har et integreret battery management system, der sikrer, at elbilen hverken kan oplades for hurtigt eller forkert. Du skal derfor ikke bekymre dig om opladningen, men bare sætte stikket i!

Kan jeg oplade i tordenvejr?

Hvis du lader med almindelig ladning kaldet AC-ladning, skal du være opmærksom på lynnedslag. Ved AC-ladning kan et lynnedslag i området nemlig medføre overspænding på elnettet i husstanden.

Vi er din autoriserede montør og installatør af ladestandere i Vejle!

Husk at installationen af en ladestander altid skal udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig.

Lindved El A/S er din lokale el-installatør i Vejle, Hedensted, Løsning og Tørring, og vi er autoriseret til at montere og installere din ladestander. Så sikrer du, at din ladestander bliver monteret rigtigt, og ikke overbelaster dit private elnet. Som autoriseret el-installatør er vi dit sikkerhedsstempel.

Autoriseret installation
Autoriseret elektriker

Autoriseret installation

Vi er autoriserede i korrekt installation og montering af ladestandere. Det er din garanti for, at arbejdet bliver gjort ordenligt!

Professionel rådgivning Vejle

Professionel rådgivning

Vi rådgiver dig gennem hele processen. Vi tager gerne ud til dit hjem/virksomhed og finder den bedste løsning til din nye ladestander.

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11