Varmepumper monteret hos Interiør i Kragelund

Hos Interiør i Kragelund ved Løsning, har Lindved El A/S, monteret 6 luft luft Panasonic varmepumper.

De 6 varmepumper, der opvarmer 860 kvm butik og lager, er en mere energivenlig og besparende opvarmningskilde end det tidligere gasfyr.

Med investeringen i de nye luft luft Panasonic varmepumper, kan Interiør se frem til en stor årlig besparelse på varmeudgifterne. Interiør har også fået et stort energitilskud, som Lindved El har søgt for dem.

Hos Lindved El A/S køber du din varmepumpe inkl. montering – det er nemt og sikkert for dig! Ring i dag på 75 85 15 11 eller skriv til os på mail@linved-ek.dk og få et uforpligtende tilbud.

Om Interiør

”Interiorshop.dk repræsenterer Interiør A/S online. Vores fysiske butik Interiør A/S er en indretnings- og møbelbutik, som laver totale indretningsprojekter til både private og erhverv. Hos Interiør A/S finder du et bredt sortiment af designmøbler, belysning og brugskunst i den bedste kvalitet fra de førende leverandører i Danmark såvel som udlandet. Hos Interiør A/S forhandler vi kun produkter i den bedste kvalitet, så vores kunder ikke er i tvivl om hvad der bliver investeret i.”Interiør

Varmepumpe monteret hos Interiør (1)
Varmepumpe monteret hos Interiør (2)
Varmepumpe monteret hos Interiør (3)
Varmepumpe monteret hos Interiør (4)
Varmepumpe monteret hos Interiør (5)