3 gode grunde og fordele

ved at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Wallbox

1. Ikke mere kø og ventetid

Først, så er det simpelthen bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil ved hjemmet, sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår en større fornemmelse af frihed, da du ikke længere er nødsaget til at holde i kø for at lade og du kan lade, når du har lyst og tid til det. Det kan være om natten, når du alligevel sover, så er bilen også klar morgenen efter.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og lettere for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

At eje din egen ladestander er en billigere løsning end at leje den gennem et abonnement. Dette er aktuelt, hvis du kører mindre end 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (de ligger typisk på 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du giver for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får tilbage i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er i den lavere ende i løbet af et døgn (det er for det meste, men ikke altid, om natten). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 75 85 15 11 eller ✉️ mail@lindved-el.dk.

3. Autoriseret installation

Lindved El A/S er din lokale og autoriseret el-installatør i Lindved ved Vejle og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment er stort, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af den seneste viden inden for feltet af ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Find os

Lindevej 4, Lindved

7100 Vejle
CVR: 2172 9736

Tlf.: 75 85 15 11