VI SØGER ELEKTRIKERE I VEJLE

Elektriker søges til serviceopgaver og mindre projekter

Kan du se dig selv i et stærk team med humørfyldte kollegaer, udfordringer og ansvar? Så har vi stillingen til dig!

 

Om os

Hos Lindved El har vi mere end 100 års erfaring inden for elektrikerfaget. Vi arbejder med alt inden for elinstallation og energioptimering, hvad end det er privat eller erhverv. Derudover har vi en fysisk butik og webshop med hvidevarer og køkkenapparater, som leverer vare til hele landet. Vi søger lige nu en elektriker, som vil komme til at arbejde med en bred vifte af installationsopgaver, og som er klar til at give vores hvidevaremontører en hånd, når de har ekstra travlt. Vi går meget op i, at vi har det godt sammen, og at det er sjovt at gå på arbejde, så vi håber, at du vil bidrage til vores gode arbejdsmiljø med din gode humor og dit høje humør.

 

Introduktion til stillingen

Vi søger en dygtig elektriker, der ønsker en alsidig hverdag med mange forskelligartede spjæld- og projektopgaver inden for privat, erhverv og boligforeninger. Du vil derfor komme til at arbejde med en bred palet af opgaver, som spænder fra elinstallationer, energioptimering og servicering. Derudover forventer vi, at du vil give vores hvidevaremontører en hjælpende hånd i ekstra travle perioder. Du får et job med en stor grad af selvbestemmelse og frihed under ansvar, og vi ser derfor gerne, at du er en igangsætter, der trives med at arbejde selvstændigt, men at du heller ikke er bange for at lære fra dig og tage en lærling med i bilen fra tid til anden. For den rette kandidat er udviklingsmulighederne mange!

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Har kendskab til tilslutning af hvidevarer
  • Har struktureret tilgang til dine opgaver
  • Brænder for den gode kundeservice

Til gengæld tilbyder vi – udover den faste løn:

  • Sundhedsforsikring og pensionsordning
  • Fleksibilitet og stor indflydelse på din arbejdsdag
  • Mulighed for kurser og efteruddannelse
  • Gode arbejdsforhold – vi prioriterer sikkerhed og sundhed højt
  • Gode kolleger, personalearrangementer og meget mere!

Vi ansætter løbende og med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansættelse snarest muligt.

vinkel

Praktiske informationer

Dit kommende arbejdssted vil være hos Lindved El på adressen: Lindevej 4, 7100 Vejle, mens din daglige arbejdsgang vil foregå i hele trekantområdet.

 

Din arbejdstid er som udgangspunkt 7:15-15:30 man-tor og 7:15-15:00 fredag.

 

Send din ansøgning

Kan du se dig selv i en faglig stolt virksomhed, hvor vi har en uformel omgangstone, og hvor grænser og forskelligheder respekteres, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til: mail@lindved-el.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør Lindved EL til en god arbejdsplads, så skal du være velkommen til at kontakte Ole Thomsen på tlf.: 21 26 37 72

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

”Lindved EL A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 41 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 61 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”